11 apr. 2011

Taart eten

Deze layout gemaakt van foto`s van de zevende verjaardag van mijn jongste zoon, vorig jaar zomer. We waren op vakantie in Frankrijk en hadden lekker gebakjes gekocht. Hij had al een tijdje een losse tand en toen zijn gebakje op was, was zijn tand ook ineens weg. We hebben nog gezocht maar niks gevonden, dus is er natuurlijk nog maar 1 plek waar hij kan zijn. Helaas, deze gaat niet in het tandendoosje. Gelukkig heeft hij er geen last van gehad.

Alle materialen die ik gebruikt heb komen uit mijn maandelijkse scrapkit waar ik lid van ben bij Akkefietje. Het grote voordeel ervan is dat alle spullen van hetzelfde merk en uit dezelfde lijn komen, in dit geval van Little Yellow Bicycle. Ik vond het papier echt leuk en wilde er meteen mee aan de slag. Maar ja, ik blijf een jongens pagina moeilijk vinden en zo ook deze. Heb altijd hele grote plannen maar het komt er nooit uit of niet zoals ik het wil. Dat was nu ook weer het geval, hoewel het papier heel leuk is had ik wel dat veel dingen wegvallen tegen de achtergrond. Dan moet je weer improviseren en dan wordt het niet zoals je wil, maar ja, hij krijgt wel een plaatsje in mijn album.

7 apr. 2011

Gewonnen!!!!!

Nou, dit is echt de eerste keer. Ik heb de candy bij Lisandia gewonnen. Ik vind het zo leuk. Ben de hele dag al in mineur stemming, vooral omdat ik getracht heb te scrappen maar het wil niet lukken. Nu is mijn dag helemaal goed.

5 apr. 2011

Pagina 5

Nummer 5 alweer. Moet zeggen dat hij wel al en paar dagen op tafel heeft gelegen, en vandaag dacht ik, nu afmaken anders wordt het niks meer.Begin nu wel een beetje door materiaal heen te raken wat goed bij dit onderwerp past maar dat zie ik later wel weer.Vind het moeilijk om geschikt papier te vinden hiervoor. Je hebt wel veel papier in het thema trouwen maar dat vind ik vaak met de kleur niet passen. Gauw op zoek naar geschikt papier dus.
Zie dat de foto niet zo goed is, een beetje flets waardoor er wat dingen wegvallen. Op het papier van de circel staat een tekst lichtgedrukt maar het lijkt nu helemaal wit.