5 jul. 2011

Kaartje voor de juf

Nou lijkt het of ik heel hard gewerkt heb vandaag maar dat is niet zo. Het vorige kaartje heb ik vrijdagmiddag gauw afgemaakt en op de foto gezet want hij was voor mijn zus waar ik die avond heen ging. Hij moest dus echt snel af zijn.
Dit kaartje is voor één van de juffen van mijn jongste zoon. De kinderen moeten hier nog bijna drie weken naar school en vandaag over twee weken hebben we afsluiting van het jaar. Omdat ik dit jaar klassemoeder was in die klas wilde ik toch een mooi kaartje voor de juffen om een fijne vakantie te wensen. Zeker na de brand aan het begin van het schooljaar en de nasleep daarvan verdienen ze dat wel. Dit is dus de eerste, nou hoop ik nog een tweede te maken de komende twee weken.

De kwaliteit van de foto is nu beter heb ook maar even een ander toestel gebruikt. Hj komt alleen erg geel over.

Nieuw kaartje

Eindelijk weer eens een kaartje. Ik heb in de tussentijd wel wat dingen gemaakt, of geprobeerd, maar omdat ik wat nieuwe dingen aan het uitproberen ben en toch weer gebrek aan tijd en ruimte eindigte het vaak in frustratie en uiteindelijk niks.
Dit kaartje heeft echt weken op mijn bureau gelegen om afgemaakt te worden. De afdruk en het kaartje zelf waren allang klaar maar de aankleding kostte wat meer moeite. Ik heb de bloemenponsen van Joy waarmee je zelf roosjes, lelies e.d kan maken en die wilde ik natuurlijk gebruiken voor dit kaartje. Ik dus met youtube erbij alles stap voor stap gedaan maar ik ben echt een kluns wat dat betreft. Mijn reultaat is echt anders dan dat van het filmpje en het voorbeeld. Heel frustrerend want die van hun vind ik echt mooi en de mijne valt alweer uit elkaar als ik het laatste blaadje bevestig. Heel vaak oefenen dus. Nou waren mijn kinderen een zaterdag bij oma dus de hele dag aan het prutsen geweest. Nog steeds niet helemaal gelukt maar het lijkt op een bloem en dat kaartje moest echt af.
De kwaliteit van de foto is ook niet geweldig, soms zit alles tegen, hi, hi.