27 mei 2015

Bedankt kaartje

Vanmiddag dit kaartje gemaakt. Hij is binnenkort voor mijn collega`s.

23 mei 2015

Eerste kerstkaart

Vandaag mijn eerste kerstkaart voor dit jaar gemaakt. Het ie een pop-up kaart. Ik had hem al een paar dagen liggen met stempel en achtergrond papier maar vond de rest van de aankleding erg lastig. Vandaag doorgezet met hulp van de cricut.

17 mei 2015

Geborduurde kaart.

Ben weer een keer begonnen met een geborduurde kaart. Twee dagen bezig geweest alleen met het borduren, kwam ook door oponthoud, maar het blijft een hoop werk. Uiteindelijk redelijk tevreden met het resultaat.

14 mei 2015

Een cricut kaart en een trappetjes kaart.

Ben weer een beetje aan het experimenteren. Heb in de tussen tijd wel kaarten gemaakt maar die waren al weg voor ik ze op de foto had, of het waren kaarten van mijn hobbykaart. Dat zijn leuke kaarten om te maken als je zelf wat minder inspiratie hebt. De baby kaart heb ik gemaakt met de cricut cartridge baby steps. Het is een front panel side step kaart, is op de foto niet zo goed te zien. Vind hem zelf heel leuk. De baby, een meisje, moet nog geboren worden. De trappetjes kaart ben ik ook zeer tevreden over. Hij is voor de zoon van mijn vriendin die volgende maand 1 jaar word.